De psychologische factoren zoals de relatie met de partner, familie, werkcollega’s, enz. moeten overwogen worden voor erectie problemen en meer bepaald impotentie.

Het gebeurt soms dat dokters vergeten dat het moeilijk verkrijgen van een gezonde en stevige erectie niet alleen te maken heeft met een prostaat probleem. Psychologische problemen zijn ook een veelvoorkomende oorzaak van erectie problemen (impotentie). Ervaring heeft ons getoond dat het niet genoeg is om alleen maar medicijnen te verschaffen. Dokters moeten ook met patiënten praten over hun verwachtingen, stressfactoren, de relatie met de partner, werk en/of familieproblemen, en alles dat getroffen kan worden door een verminderde seksuele functie.

PSYCHOSEKSUELE THERAPIE

Stress staat in nauw verband met impotentie.

Het is heel belangrijk om stress te evalueren omdat zijn voorkomen de effecten van PDE5 remmers of natuurlijke voedingssupplementen kan verminderen. Wanneer patiënten onderliggende psychologische problemen hebben, kan psychosociale therapie – uitgevoerd door experts – worden aangeboden, inclusief sessies met de partner. Dit soort therapie kan oefeningen omvatten die thuis moeten worden uitgevoerd en dit kan de communicatie tussen partners herstellen.

PENIS RING

De penis ring kan een nuttige therapie zijn voor bepaalde patiënten. Het wordt meestal gebruikt door mannen die geen interesse hebben in een prostaat behandeling, maar zo snel mogelijk een erectie willen zonder het gebruik van medicijnen of natuurlijke voedingssupplementen. Het gebruik van de penis ring (die het bloed in de penis houdt tijdens een erectie) kan voor veel mannen normaal voelen tijdens seksuele activiteit en kan gebruikt worden om een goede erectie te verkrijgen.

Het gebruik van een vibrator (op een penis frenulum) kan voordelig zijn voor het versterken van de erectie, de stevigheid van de penis, en de algemene duur van de erectie.

NATUURLIJKE VOEDINGSSUPPLEMENTEN

De laatste nieuwe voedingssupplementen zijn multifunctioneel, dit omdat impotentie vaak geassocieerd wordt met een prostaat probleem, vergrote prostaat, een gebrek aan libido, en minder vitaliteit.

De meest recente studies hebben aangetoond dat natuurlijke voedingssupplementen nuttig kunnen zijn voor genezing op lange termijn, en in gevallen van milde en matige erectie problemen en impotentie die problemen kunnen veroorzaken voor libido en vitaliteit. Kwaliteitsvolle, natuurlijke voedingssupplementen (zoals de producten gemaakt in Europa) voor prostaat gezondheid en erectie problemen, veroorzaken meestal geen bijwerkingen en zijn beschikbaar zonder voorschrift. De meest effectieve voedingssupplementen zijn momenteel producten die deze ingrediënten bevatten: zaagpalm, netelwortel, pompoenzaden, Afrikaanse pruim, maca, lycopeen, L-arginine, zink, magnesium, vitamines B6, E, C en Indische wierrook.

PENIS POMPEN

Penis pompen zijn ook interessant en patiënten melden dat zij tevreden zijn met de resultaten, dit in relatie tot sterkere erecties. Ze zijn ook heel succesvol, en de meest voorkomende klachten hebben betrekking op het feit dat de erectie “anders voelt” en dat het onnatuurlijk voelt. Hoewel, het is belangrijk om te onthouden dat prostaat problemen niet altijd behandeld worden op dezelfde manier als met penis pompen.

PENIS IMPLANTAAT

In bepaalde gevallen kan het nodig zijn om een penis implantaat te gebruiken, of externe penis prothesen die op een nogal gesofisticeerde manier worden geïmplementeerd. De partners van deze mannen geven aan dat ze niet merkten dat hun man geen “natuurlijke” erectie had tijdens seks. Voor deze oplossing moet er contact worden opgenomen met een arts.

Een intraveneuze injectie

Prostaglandine injecties (in de vorm van een intraveneuze injectie) kan aanbevolen worden als de tweede stap van een farmacologische procedure. Hoewel, deze behandeling wordt vaak vermeden door zijn geassocieerde bijwerkingen.

Een gezonde levensstijl, gezonde voeding eten en regelmatige lichaamsbeweging zijn ook heel belangrijk voor de potentie en de gezondheid van de prostaat en penis. Goede en gebalanceerde voeding, gecombineerd met voedingssupplementen (vitaminen) die gemaakt zijn van kwaliteitsvolle ingrediënten, spelen een belangrijke rol in het voorkomen van prostaat aandoeningen, de vergroting van de prostaat (BPH) en het bereiken van een gezonde erectie.

Natuurlijke Supplementen Moeten Het Volgende Bevatten: zaagpalm, netelwortel, pompoenzaden, Afrikaanse pruim, maca, lycopeen, L-arginine, Indische wierrook, en:

Vitamines C, E en B6

Vitaminen zijn de belangrijkste elementen voor het goed functioneren van het lichaam. Ze zijn even belangrijk voor de behandeling van prostaat aandoeningen en de preventie van erectie problemen.

Vitamine B6 verminderd chromosomale afwijkingen en verminderd automatisch her risico op prostaatkanker. Naast de vele gezondheidsvoordelen, heeft Vitamine C ook positieve effecten op de prostaat en de ontwikkeling van een erectie, want het promoot het immuunsysteem en de activiteit van antioxidanten. Het is bekend dat vitamine E de bloedcirculatie verbeterd en het is voordelig voor de bloedstroom. Daarom heeft het ook ontsteking werende eigenschappen en heeft het een positieve invloed in het voorkomen van prostaat aandoeningen en impotentie. Alle drie (3) vitaminen zijn aanwezig in onze dagelijkse voeding, maar kunnen ook worden ingenomen als een natuurlijk voedingssupplement in de vorm van een capsule of een pil.

Magnesium

Magnesium wordt vaak gelinkt met de positieve effecten voor het cardiovasculair systeem en de gezondheid van de botten. Hoewel, veel studies hebben aangetoond dat de inname van magnesium ook effectief is voor de behandeling van prostaat problemen en impotentie. Indien u het regelmatig en in de juiste dosering gebruikt, kan het een heel positieve invloed hebben op bepaalde prostaat problemen; vergrote prostaat (BPH) en prostaat ontstekingen.

Zink

Hoewel het een zeldzame oorzaak is, een tekort aan zink kan prostaat problemen veroorzaken en het moeilijker maken om een gezonde en sterke erectie te verkrijgen. Het is daarom aangeraden om voeding te eten die rijk is aan zink: vis, volkoren granen, vlees en bonen.

OPMERKING:

Wanneer u op zoek bent naar kwaliteitsvolle, natuurlijke supplementen, is het belangrijk om supplementen te kiezen die bewezen doeltreffend zijn. Jammer genoeg is dit vaak moeilijk te bepalen, behalve wanneer u een aanbeveling krijgt van een vertrouwd persoon die het product al heeft gebruikt. Hoewel, de beste optie voor het kiezen van een kwaliteitsvol product is om voor een product te kiezen die gemaakt werd in Europa, en een product dat kan worden gekocht in de grootste apotheken en erkende online winkels, en die ook een groot aantal van de bovenstaande ingrediënten bevat, enz.